Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Сортувати за
1 2 3
Деліс Блек темний

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.

Деліс Айріш з нотками солоного арахісу

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоного арахісу.

Деліс Айворі-фундук

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з шоколадно-фундучною начинкою.

Грильяжний стік Прометей

Грильяжний батончик в молочному шоколаді. Смачно, зручно.

Грильяжний стік Андромеда

Грильяжний батончик в білому шоколаді. Зручно, смачно.

Міні еклери Пастель

Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.

Тістечко Шварцвальд

Справжній витвір кулінарного мистецтва завдяки насиченому кольору та унікальній текстурі кексу, та ніжного мусового крему.

Тістечко Золотий трюфель

Знаменитий трюфель, але у вигляді тістечка.

Тарт Тірамісу

Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.

Тарт Кароліна

Хрустке печиво, зернове наповнення в хрусткій карамелі, ягодно-фруктове наповнення і все це вкрите шокладно-горіховою начинкою.

Тістечко Глозей

Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.

Тістечко Шоколадний купол

Поєднання насиченого шоколадного смаку з лимонним та легким ванільним.

1 2 3