Рецептури
Деліс Айворі молочно-горіховий

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно горіховим смаком.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,410 кг Блек Вельвет
0,620 кг яйця
0,125 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,030 кг Квік 96
Тісто 2
0,410 кг Айворі Вельвет
0,620 кг яйця
0,125 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,030 кг Квік 96
Начинка
0,570 кг Вершки з рослинними жирами 25%
0,430 кг Сатіна Дарк
Покриття
0,680 кг Сатіна Мілк
0,130 кг олія соняшникова
0,170 кг арахіс бланширований

Спосіб приготування

    Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

    Начинка: частину вершків 0,170 кг закип'ятити та влити в Сатіну Дарк. Перемішати до повного розчинення глазурі. Готовий ганаш змішати з рештою збитих вершків 0,400 кг.

    Формування виробу: два випечених бісквітних напіфабрикати з'єднати готовою начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х8 см.

    Покриття: Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію соняшникову та подріблений арахіс. Глазурувати тістечка.

Деліс Айворі молочно-горіховий