Рецептури Рецептури

Деліс Айворі молочно-горіховий

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно-горіховим смаком.

Тісто 1

0,410 кг   Блек Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Тісто 2

0,410 кг   Айворі Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Начинка

0,570 кг   Розет
0,430 кг   Сатіна Дарк

Покриття

0,680 кг   Сатіна Мілк
0,130 кг   олія соняшникова
0,170 кг   арахіс бланширований

Спосіб приготування

Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Начинка: частину вершків 0,170 кг закип'ятити та влити в Сатіну Дарк. Перемішати до повного розчинення глазурі. Готовий ганаш змішати з рештою збитих вершків 0,400 кг.

Формування виробу: два випечених бісквітних напівфабрикати з'єднати готовою начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х8 см.

Покриття: Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію соняшникову та подрібнений арахіс. Глазурувати тістечка.

Більше

Деліс Айворі молочно-горіховий