Профітролі Чорний оксамит
Профітролі Чорний оксамит
Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.
Тісто
| 0,100 кг | Еклермікс | |
| 0,080 кг | Олія соняшникова | |
| 0,100 кг | Вода | |
| 0,100 кг | Яйця |
Крем
| 0,200 кг | Ганаш Чоко Дарк | |
| 0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Покриття
| 0,150 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
- Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: 180°C.
Тривалість випікання: 25-28 хв.
Крем:
- Ганаш Чоко Дарк нагріти до 40-45°C.
- Вершки збити на високій швидкості, поступово вливаючи Ганаш Чок Дарк до однорідної, стійкої консистенції.
Покриття:
- Ганаш Чоко Дарк розтопити до температури 40-45°C.
- Робоча температура покриття 36-40°C.
