Рецептури Рецептури

Профітролі Чорний оксамит

Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,080 кг   Олія соняшникова
0,100 кг   Вода
0,100 кг   Яйця

Крем

0,200 кг   Ганаш Чоко Дарк
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Покриття

0,150 кг   Ганаш Чоко Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
  • Відсадити на листи та випекти.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: 180°C.
    Тривалість випікання: 25-28 хв.

Крем:

  • Ганаш Чоко Дарк нагріти до 40-45°C.
  • Вершки збити на високій швидкості, поступово вливаючи Ганаш Чок Дарк до однорідної, стійкої консистенції.

Покриття:

  • Ганаш Чоко Дарк розтопити до температури 40-45°C.
  • Робоча температура покриття 36-40°C.
Профітролі Чорний оксамит