Рецептури
Деліс Блек темний

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,410 кг Блек Вельвет
0,620 кг яйця
0,125 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,030 кг Квік 96
Крем
0,500 кг Чоколіна Вайт
Покриття
0,350 кг Сатіна Дарк
0,080 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв, в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

    Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Вайт та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур`ю.

Деліс Блек темний