Деліс Блек темний
Деліс Блек темний
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.
Тісто
| 0,410 кг | Блек Вельвет | |
| 0,620 кг | яйця | |
| 0,125 кг | олія соняшникова | |
| 0,100 кг | вода | |
| 0,030 кг | Квік 96 |
Крем
| 0,500 кг | Чоколіна Вайт |
Покриття
| 0,350 кг | Сатіна Дарк | |
| 0,080 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості.
- Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв, в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв.
- Охолодити.
Формування виробу:
- Випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Вайт та накрити іншою частиною.
- Охолодити.
- Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур`ю.
Більше
Повний каталог тістечок Деліс
