Рецептури Рецептури

Десерт Мокко

Вишуканий десерт з нотами шоколаду та кави.

Тісто

0,075 кг   Шоколадний кекс
0,037 кг   олія соняшникова
0,037 кг   яйця

Мус 1

0,206 кг   Мегле Крем Патісері Декор
0,077 кг   жовтки
0,155 кг   Тринідад Вайт
0,003 кг   желатин
0,015 кг   вода
0,005 кг   кава натуральна розчинна

Мус 2

0,140 кг   Тринідад Дарк
0,005 кг   кава натуральна розчинна
0,088 кг   молоко пастеризоване
0,230 кг   Мегле Крем Патісері Декор

Декор

0,015 кг   какао порошок DB82
0,015 кг   Сатіна Дарк

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості. Тісто викласти у форму та випекти.

Параметри випікання:

Подова піч: температура 200°C, ротаційна піч: 180°C протягом 15 хв.

Мус 1: вершки, жовток та каву прогріти до 80°С, вилити на шоколад, додати замочений желатин та пробити блендером.

Мус 2: каву з молоком довести до кипіння, вилити на шоколад, пробити блендером та охолодити. Вершки збити до стійких піків, з'єднати з шоколадною масою.

Формування виробу: на дно склянки покласти бісквіт, налити шар мус 1, покласти в холодильник на 20 хв. Зверху викласти мус 2, поверхню декорувати какао та шоколадним декором.

Десерт Мокко