Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Тістечко Романтичний кокос

Поєднання кокосового ганашу, малинового крему з нотками троянди та кокосового бісквіту.

Тістечко Фісташка-лимон

Класичне поєднання фісташки та малини з освіжаючими нотками лимону.

Тістечко Сакура

Це тістечко як цвітіння японської вишні, сакури: ніжне наче хмаринка.

Тістечко Янтарне яблуко

Комбінація різних текстур: хрусткої та ніжної бісквітної з прошарком фруктового яблучного наповнення та крем-сиру.

Тістечко йогуртовий абрикос

Ніжне поєднання йогурту та абрикосу зі шматочками.

Брауні Мускат

Брауні з витонченим ароматом кориці, гвоздики та імбиру на молочному шоколаді Тринідад.

Брауні Мілк

Брауні з ніжною вологою текстурою, смаком молочного шоколаду та ірландської кави.

Брауні Тімінда

Чудова комбінація шоколаду з прянощами. Цей брауні стане улюбленим тістечком ваших клієнтів.

Блонді

Блонді - це брауні з білим шоколадом. Солодкий і ніжний, наповнений ароматом ванілі.

Брауні Екстра Дарк

Справжній американський брауні: тістечко з вологою, шоколадною текстурою та ніжною скоринкою.

Солона карамель

Тягуча карамель на основі шоколаду Тринідад є чудовим доповненням до різноманітних десертів: тістечок, печива, чізкейків, тортів та млинців.

Бісквіт шоколадний

Мега-шоколадний бісквіт з ніжною повітряною текстурою. Можна використовувати як окреме тістечко, так і в якості основи для торту.