Рецептури Рецептури

Голландський сирник

Ніжне йогуртово-сирне тістечко.

Тісто

0,250 кг   Йогуртовий кекс
0,075 кг   олія соняшникова
0,075 кг   яйця
0,075 кг   вода

Начинка

0,660 кг   сир кисломолочний
0,070 кг   цукрова пудра
0,260 кг   яйця
0,002 кг   ванілін
0,025 кг   Сафтія

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти протягом 5 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.

Начинка: сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати яйця, цукрову пудру, Сафтію та ванілін. Перемішати до однорідної маси. На одну форму викласти тісто 0,025 кг. Зверху на тісто з кондитерського мішка відсадити сирну начинку 0,050-0,055 кг.

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 165ºC.
Час випікання: 22-25 хв.

Декор: охолоджений сирник декорувати Монбланом.

Голландський сирник