Тістечка
Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.
Тарт Тірамісу
Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.
Тістечко Глозей
Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.
Тістечко Шоколадний купол
Поєднання насиченого шоколадного смаку з лимонним та легким ванільним.
Тістечко Джоконда
Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.
Брауні Тімінда
Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.
Міні еклери паризькі
Міні еклери, легке та хрустке тісто.
Тістечко Амаретто
Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.
Тістечко карамельно-шоколадне
Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.
Алмонд з курагою та мигдалем
Два вида тіста з різними тексутрами: пісочне хрустке та кексове м’яке, з вологою структурою м’якішу, зі смаком ванілі та лимону; вкрапленнями шматочків мигдалю та кураги. Мус на основі 2-х видів шоколаду: екстра-чорного з гіркими нотками та молочного зі смаком молочних вершків, а також крем зі смаком амаретто.