Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Тарт Тірамісу

Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.

Тістечко Глозей

Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.

Тістечко Шоколадний купол

Поєднання насиченого шоколадного смаку з лимонним та легким ванільним.

Тістечко Джоконда

Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.

Брауні Тімінда

Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.

Міні еклери паризькі

Міні еклери, легке та хрустке тісто.

Тістечко Амаретто

Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.

Тістечко карамельно-шоколадне

Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.

Алмонд з курагою та мигдалем

Два вида тіста з різними тексутрами: пісочне хрустке та кексове м’яке, з вологою структурою м’якішу, зі смаком ванілі та лимону; вкрапленнями шматочків мигдалю та кураги. Мус на основі 2-х видів шоколаду: екстра-чорного з гіркими нотками та молочного зі смаком молочних вершків, а також крем зі смаком амаретто.