Рецепти
Птіфур Айлен

Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,225 кг Айворі Вельвет
0,340 кг яйця
0,068 кг олія соняшникова
0,055 кг вода
0,017 кг Квік 96
Начинка
0,450 кг Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
Фадж
0,110 кг Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
0,110 кг Сатіна Вайт

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

    Фадж:

    Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною.

    Формування виробу:

    Нарізати бісквіт полосками 40х11 см. Бісквітні напівфабрикати з'єднати начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 10х3 см. Покрити поверхню тістечок фаджем.

Птіфур Айлен