Рецептури Рецептури

Птіфур Айлен

Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.

Тісто

0,225 кг   Айворі Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Начинка

0,450 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту

Фадж

0,110 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
0,110 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Фадж:

Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною.

Формування виробу:

Нарізати бісквіт полосками 40х11 см. Бісквітні напівфабрикати з'єднати начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 10х3 см. Покрити поверхню тістечок фаджем.

Птіфур Айлен