Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.
Багети класичні, на різних видах борошна, з різною текстурою м'якішу та шкоринкою.
Булочки, рогалики, пончики, чіабатти тощо на різних видах борошна.
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Дріжджові та бездріжджові листкові вироби: круасани, розанчики, конвертики, печиво тощо.
Пироги на кексовій, пісочній, здобній основі, з різними наповненнями.
Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.
Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.
Кекси з різними смаками та текстурами, з додаванням карамелі, шоколадних дропсів тощо.
Печиво цукрове, здобне, затяжне, відсадне, виїмне, з різними текстурами, формою та смаковим наповненням.
Вироби для перекусу або швидкого втамування голоду, для споживання на ходу.
Цукерки корпусні, ручної роботи, з начинками.