Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Лаваш

Прісний хліб у вигляді коржа із пшеничного борошна, найкраще підходить для створення обгорнених у корж бутербродів.

Річчіо Мілк

Фруктово-горіхова цукерка у шоколаді Тринідад Мілк Без доданого цукру

Річчіо Дарк

Фруктово-мигдалева цукерка з шоколадом Тринідад Дарк без доданого цукру.

Крафтова цукерка ЧокоЧері

Пряний вишневий мармелад в поєднанні з нестримно-шоколадним ганашем, огорнутий екстра-чорним шоколадом Тринідад.

Медіанти з чорного шоколаду без цукру

Яскравий насичений смак чорного шоколаду чудово підкреслюється сублімованими ягодами та різноманітними горіхами.

Медіанти з Тринідад Мілк без цукру

Медіанти - це шоколадні диски, прикрашені сухофруктами або різноманітними горіхами. Виготовлені з шоколаду Тринідад Мілк Без доданого цукру ці цукерки є не лише смачним, але й дуже корисним та поживним снеком для всієї родини.

Снек енергетичний з молочним шоколадом без цукру

Смачний і корисний перекус без цукру - чудова можливість отримати заряд бадьорості та втамувати голод.

Тістечко Романтичний кокос

Поєднання кокосового ганашу, малинового крему з нотками троянди та кокосового бісквіту.

Торт Літній дощ

Світлий бісквіт з класичним вишуканим ароматом з ванільними нотами у поєднанні з фруктовим компоте з лісових ягід та ніжне крем-брюле, вкрите глясажем.

Торт яблучний Апфельмус

Ніжний бісквіт з нотками мигдалю, з яблучно-вершковим кремом у поєднанні з кленовим сиропом та білим покриттям у вафельній крихті, ніжним наче хмаринки.

Торт пряне яблуко

Пісочна основа з яблучним наповненням, пряне яблучне компоте, йогуртовий мус з білим шоколадом та біла глазур.

Торт Абрикосовий

Соковиті бісквіти з ніжним абрикосовим мусом, ароматне абрикосове конфі та сирний мус з білим шоколадом.