Рецептури Рецептури

Деліс Айворі-фундук

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з шоколадно-фундучною начинкою.

Тісто

0,410 кг   Айворі Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Крем

0,500 кг   Чоколіна фундук-шоколад

Покриття

0,350 кг   Сатіна Мілк
0,080 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв, в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна фундук-шоколад та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур`ю.

Деліс Айворі-фундук