

Рецептурні каталоги
До різних сезонів
Надихаємо своїх клієнтів не лише інноваційними інгредієнтами, а й ідеями рецептур-концептів до різних сезонів, щоб допомогти продавати найкращі продуктові рішення для задоволення сучасного споживача.


Всі секрети приготування культових німецьких штоленів.
Як обійти "підводні" камені підчас приготування. Все, що потрібно знати виробникові.


Настав час передріздвяної підготовки.
Тут ви знайдете рецептури різноманітних виробів саме до зимового сезону.
Вдалої випічки!


Випечені, не смажені! Інноваційний кондитерський виріб, що крокує світом.
Тренди:
- "купуємо" очима,
- невеличкі порції,
- споживання їжі на ходу, з собою в дорогу.
Смачна випічка до будь-якого сезону.
Широкий асортимент смаків та декорів.


Колекція виробів з шоколадом від українського шоколатьє Руслана Вичерова.


Круасан з "родзинокю", у формі куба. З різними начинками та різноманітним декором. До будь-якої пори року. Для найвибагливіших споживачів.


Смачний пиріг з різними начинками: солонимим чи солодкими. Коли начинки більше ніж тіста.


Рослинний раціон харчування користується попитом не лише серед веганів чи вегетаріанців.
Здорове харчування стає мейнстрімом для багатьох сроживачів і не лише у піст.
Корисна кондитерка.


Абсолютно новий відтінок смаків кави й шоколаду в здобі.
Найкращий заряд енергії на цілий день та справжня насолода смаком на свято і не лише.


Смачний, м’який, духмяний… хліб проекту bake4ukraine.
Є хліб – буде життя.
Незабаром усе скінчиться, ми зможемо вільно гуляти по улюблених місцях, спілкуватися з друзями, але ніколи не забудемо, який він, господар нашого столу. Привітний та життєдайний. Насичуючий та наповнений надією на перемогу.