Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Сортувати за
Тістечко Шварцвальд

Справжній витвір кулінарного мистецтва завдяки насиченому кольору та унікальній текстурі кексу, та ніжного мусового крему.

Тістечко Золотий трюфель

Знаменитий трюфель, але у вигляді тістечка.

Тарт Тірамісу

Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.

Тарт Кароліна

Хрустке печиво, зернове наповнення в хрусткій карамелі, ягодно-фруктове наповнення і все це вкрите шокладно-горіховою начинкою.

Тістечко Глозей

Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.

Тістечко Шоколадний купол

Поєднання насиченого шоколадного смаку з лимонним та легким ванільним.

Тістечко Джоконда

Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.

Брауні Тімінда

Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.

Тістечко Rocky Road

Суфлейне тістечко з різними текстурами.

Міні еклери паризькі

Міні еклери, легке та хрустке тісто.

Тістечко Амаретто

Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.

Тістечко карамельно-шоколадне

Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.