Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Сортувати за
Тістечко Мінеаполіс

Тістечко з молочно-карамельними нотками та шматочками іриски, та горіховою начинкою зі шматочками грецького горіху.

Тістечко карамельно-шоколадне

Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.

Тістечко Алмонд з курагою та мигдалем

Два вида тіста з різними тексутрами: пісочне хрустке та кексове м’яке, з вологою структурою м’якішу, зі смаком ванілі та лимону; вкрапленнями шматочків мигдалю та кураги. Мус на основі 2-х видів шоколаду: екстра-чорного з гіркими нотками та молочного зі смаком молочних вершків, а також крем зі смаком амаретто.

Тістечко Мелодія смаку

Ніжний дрібно-пористий бісквіт просочений кавовим сиропом, прошаруваний двома видами кремів: шоколадно-апельсиновим чи шокладно-м'ятним та горіхово-масляним, та покритим ганашем.