Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Алмонд з курагою та мигдалем

Два вида тіста з різними тексутрами: пісочне хрустке та кексове м’яке, з вологою структурою м’якішу, зі смаком ванілі та лимону; вкрапленнями шматочків мигдалю та кураги. Мус на основі 2-х видів шоколаду: екстра-чорного з гіркими нотками та молочного зі смаком молочних вершків, а також крем зі смаком амаретто.

Бісквіт шоколадний

Мега-шоколадний бісквіт з ніжною повітряною текстурою. Можна використовувати як окреме тістечко, так і в якості основи для торту.

Бісквітні Тако

Смачні мексиканські тако ("конвертики") з ніжним ванільним крем-сиром та малиновою начинкою.

Блонді

Блонді - це брауні з білим шоколадом. Солодкий і ніжний, наповнений ароматом ванілі.

Брауні Блонді

Блонді – це ніжне тістечко з білим шоколадом родом з Америки. Солодкий та майже тягучий, з вологою текстурою та присмаком лайму, цей десерт випікається у великих формах, а потім ріжеться на невеликі порціонні прямокутники та прикрашається цукровою пудрою або шматочками фруктів.

Брауні Дарк

Брауні – найулюбленіший десерт поціновувачів шоколаду. Це тістечко з тонкою шкоринкою, вологою серединкою та насиченим шоколадним смаком. Смакує з кавою або молоком, є гарним доповненням святкового столу.

Брауні Екстра Дарк

Справжній американський брауні: тістечко з вологою, шоколадною текстурою та ніжною скоринкою.

Брауні Мілк

Брауні з ніжною вологою текстурою, смаком молочного шоколаду та ірландської кави.

Брауні Мускат

Брауні з витонченим ароматом кориці, гвоздики та імбиру на молочному шоколаді Тринідад.

Брауні Тімінда

Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.

Брауні Тімінда

Чудова комбінація шоколаду з прянощами. Цей брауні стане улюбленим тістечком ваших клієнтів.

Брауніс з кокосом

Шоколадне тістечко Брауніс з ніжним прошарком кокосової начинки.