Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Сортувати за
1 2
Тістечко Шварцвальд

Справжній витвір кулінарного мистецтва завдяки насиченому кольору та унікальній текстурі кексу, та ніжного мусового крему.

Тістечко Золотий трюфель

Знаменитий трюфель, але у вигляді тістечка.

Тарт Тірамісу

Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.

Тарт Кароліна

Хрустке печиво, зернове наповнення в хрусткій карамелі, ягодно-фруктове наповнення і все це вкрите шокладно-горіховою начинкою.

Тістечко Глозей

Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.

Тістечко Шоколадний купол

Поєднання насиченого шоколадного смаку з лимонним та легким ванільним.

Тістечко Джоконда

Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.

Брауні Тімінда

Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.

Тістечко Rocky Road

Суфлейне тістечко з різними текстурами.

Міні еклери паризькі

Міні еклери, легке та хрустке тісто.

Тістечко Амаретто

Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.

Тістечко карамельно-шоколадне

Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.

1 2