Рецептури Рецептури

Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоної карамелі та ірландської кави.

Тісто 1

0,410 кг   Айворі Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Тісто 2

0,410 кг   Айріш Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Начинка

0,600 кг   Чоколіна зі смаком Солоної Карамелі
0,400 кг   Сатіна Вайт

Покриття

0,680 кг   Сатіна Вайт
0,130 кг   олія соняшникова
0,170 кг   арахіс бланширований

Спосіб приготування

Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Начинка: Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною зі смаком Солоної Карамелі.

Параметри випікання: 

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Формування виробу: два випечених бісквітних напівфабрикати з'єднати готовою начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х8 см. 

Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, додати олію соняшникову та подрібнений арахіс. Глазурувати тістечка.

Більше

Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі