

Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі
Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоної карамелі та ірландської кави.
Тісто 1
0,410 кг | Айворі Вельвет | |
0,620 кг | яйця | |
0,125 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,410 кг | Айріш Вельвет | |
0,620 кг | яйця | |
0,125 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Начинка
0,600 кг | Чоколіна зі смаком Солоної Карамелі | |
0,400 кг | Сатіна Вайт |
Покриття
0,680 кг | Сатіна Вайт | |
0,130 кг | олія соняшникова | |
0,170 кг | арахіс бланширований |
Спосіб приготування
Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Начинка: Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною зі смаком Солоної Карамелі.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.
Формування виробу: два випечених бісквітних напівфабрикати з'єднати готовою начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х8 см.
Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, додати олію соняшникову та подрібнений арахіс. Глазурувати тістечка.
Більше
Повний каталог тістечок Деліс
