Рецептури
Деліс Айріш-Айворі з нотками солоного арахісу

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоного арахісу та ірландської кави.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,410 кг Айворі Вельвет
0,620 кг яйця
0,125 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,030 кг Квік 96
Тісто 2
0,410 кг Айріш Вельвет
0,620 кг яйця
0,125 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,030 кг Квік 96
Начинка
0,600 кг Чоколіна Арахісова паста Термо
0,400 кг Сатіна Вайт
Покриття
0,680 кг Сатіна Вайт
0,130 кг олія соняшникова
0,170 кг арахіс бланширований

Спосіб приготування

    Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Начинка: Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіна Арахісова паста Термо.

    Параметри випікання: 

    Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

    Формування виробу: два випечених бісквітних напіфабрикати з'єднати готовою начинкою. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х8 см. 

    Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, додати олію соняшникову та подріблений арахіс. Глазурувати тістечка.

Деліс Айріш-Айворі з нотками солоного арахісу