

Українські пироги
Пироги, що єднають.
В українській гастрономії пироги — це проста, але водночас така зрозуміла для всіх страва. Їх пекли на Трійцю, Маковія, Різдво або Великдень. А ще — готували на кожен день: солодкі й солоні, відкриті та закриті, печені або смажені. Тому саме пироги стали ключовим елементом у проєкті «Пиріг Незалежності»: коли всі печуть пироги до одного свята, Дня Незалежності, навіть з різними інгредієнтами — це об’єднує. Пропонуємо виробникам ХБВ долучитися до цієї теплої кулінарної ініціативи та запропонувати українцям оновлені формати пирогів, які зацікавлять не лише формою та оздобленням, а ще й смаками та текстурами, знайомими з дитинства.

Пиріг Сирно-маковий
Цей пиріг — простий за формою, але глибокий за змістом. Він уособлює чистоту, силу та витонченість — риси, що так пасують українському характеру. Контраст текстур робить його по-справжньому унікальним: хрустке пісочне тісто поєднується з ніжною кремовою начинкою з сиру та маку. Це не просто десерт — це смакова історія, що оживає.

Пиріг з вишнею та ванільним кремом
Цей пиріг — відкритий, як сама Україна, щирий і водночас глибоко домашній. Повітряне тісто, ніжний ванільний крем і яскрава вишнева начинка створюють живу композицію, в якій кожен інгредієнт — символ. Вишня — енергія й сила, крем — ніжність і мрія, тісто — надійність, що тримає все разом.

Тертий пиріг з яблуками
Тертий пиріг з яблуками — це щира данина українським кулінарним традиціям, у якому оживає смак дому, дитинства і свободи.
До Дня Незалежності ми переосмислили цей перевірений часом рецепт, щоб нагадати: незалежність починається з поваги до простого, справжнього й рідного.

Пиріг Сливово-горіховий
Цей пиріг - втілення української душі в сучасному форматі. Він об’єднує в собі глибокі смаки та символіку традицій. Сливи — уособлення щедрості українських садів, горіхи — мудрість і силу, а пряне кексове тісто — тепло родинного дому та аромат святкового столу.
Смакові вподобання
Пироги є своєрідною "гастрономічною мапою" України: у кожному регіоні готували свої варіації з найрізноманітнішими начинками: фруктовими, горіховими, овочевими, м’ясними, сирними тощо. Певні регіони мали свої «родзинки». Так на Чернігівщині випікали пироги з калиною, на Півночі, Житомирщині та Полтавщині – з солоною чи солодкою начинкою з квасолі, на Півдні – з овечою бринзою, а на Закарпатті – з гречкою та картоплею. Від Слобожанщини до Буковини, від Полісся до Криму — усюди було смачно! Широкий асортимент продукції Zeelandia допоможе виробникам ХБВ перетворити Пиріг Незалежності на сучасний кулінарний шедевр.

Фрутбері Слива
Готова до використання термостабільна фруктова начинка зі шматочками натуральних слив в гелі. Чудово комбінується з вершками, кремами та мусами.

Кукімікс Преміум
100% суміш для приготування печива преміум-якості. Є універсальною основою для створення пирогів, тістечок, тартів і тортів із вишуканим смаком та стабільною якістю.

Макова начинка
Термостабільна начинка преміум-якості з блакитного чеського маку. Має особливий насичений маковий смак та аромат, аналогічний до домашньої натуральної макової начинки,