Міні еклери паризькі
Міні еклери паризькі
Міні еклери, легке та хрустке тісто.
Тісто
| 0,100 кг | Еклермікс | |
| 0,090 кг | олія соняшникова | |
| 0,100 кг | вода | |
| 0,100 кг | яйця |
Декорування
| 0,100 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв.
- Відсадити тісто потрібної форми та випікати.
Параметри випікання:
- Температура випікання 200°C.
- Час випікання 20 хв.
Декор:
- Розтопити Сатіну Вайт до температури 40°C.
- На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіну Вайт (робоча температура 35-36°C).
