Рецептури
Міні еклери Пастель

Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,100 кг Еклермікс
0,090 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,100 кг яйця
Начинка
0,800 кг Чоколіна Вайт
0,400 кг масло вершкове
Покриття
0,325 кг Фондант
0,035 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто: перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити на листи та випекти.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура 190-200°C.

    Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.

    Тривалість випікання: 25 хв. (в залежності від тістової заготовки).

    Наповнювач: збити вершкове масло та додати Чоколіну Вайт. Перемішати до однорідної консистенції. Готовим кремом наповнити еклери.

    Покриття: розігріти на водяній бані Фондант з водою та декорувати еклери.

Міні еклери Пастель