
Міні еклери Пастель
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,100 | кг | Еклермікс | |
0,090 | кг | олія соняшникова | |
0,100 | кг | вода | |
0,100 | кг | яйця | |
Начинка | |||
0,800 | кг | Чоколіна Вайт | |
0,400 | кг | масло вершкове | |
Покриття | |||
0,325 | кг | Фондант | |
0,035 | кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 190-200°C.
Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.
Тривалість випікання: 25 хв. (в залежності від тістової заготовки).
Наповнювач: збити вершкове масло та додати Чоколіну Вайт. Перемішати до однорідної консистенції. Готовим кремом наповнити еклери.
Покриття: розігріти на водяній бані Фондант з водою та декорувати еклери.
