![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Міні еклери Пастель
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Тісто
0,100 кг | Еклермікс | |
0,090 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,100 кг | яйця |
Начинка
0,800 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,400 кг | масло вершкове |
Покриття
0,325 кг | Фондант | |
0,035 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 190-200°C.
Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.
Тривалість випікання: 25 хв. (в залежності від тістової заготовки).
Наповнювач: збити вершкове масло та додати Чоколіну Вайт шоколад. Перемішати до однорідної консистенції. Готовим кремом наповнити еклери.
Покриття: розігріти на водяній бані Фондант з водою та декорувати еклери.
![Міні еклери Пастель](https://www.zeelandia.ua/recipes/tistiechka/mini-eklery-pastel/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)