Міні еклери Пастель
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Тісто
| 0,100 кг | Еклермікс | |
| 0,090 кг | олія соняшникова | |
| 0,100 кг | вода | |
| 0,100 кг | яйця |
Начинка
| 0,800 кг | Чоколіна Вайт | |
| 0,400 кг | масло вершкове |
Покриття
| 0,325 кг | Фондант | |
| 0,035 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв.
- Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура 190-200°C.
- Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.
- Тривалість випікання: 25 хв. (в залежності від тістової заготовки).
Наповнювач:
- Збити вершкове масло та додати Чоколіну Вайт.
- Перемішати до однорідної консистенції.
- Готовим кремом наповнити еклери.
Покриття:
- Розігріти на водяній бані Фондант з водою та декорувати еклери.
