

Профітролі Білий оксамит
Профітролі Білий оксамит
Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.
Тісто
0,100 кг | Еклермікс | |
0,080 кг | Олія соняшникова | |
0,100 кг | Вода | |
0,100 кг | Яйця |
Крем
0,100 кг | Ванкрем | |
0,200 кг | Вода | |
0,100 кг | Ганаш Чоко Вайт | |
0,100 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Покриття
0,150 кг | Ганаш Чоко Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
- Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: 180°C.
- Тривалість випікання: 25-28 хв.
Крем:
- Ванкрем змішати з водою.
- Додати Ганаш Чоко Вайт (попередньо розігрітий до t 40-45°C) у заварний крем.
- Вершки збити на високій швидкості, поступово додати заварний крем з Ганашем Чоко Вайт, перемішати до однорідної, стійкої консистенції.
Покриття:
- Ганаш Чоко Вайт розтопити до температури 40-45°C.
- Робоча температура покриття 36-40°C.
