Рецептури Рецептури

Профітролі Білий оксамит

Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,080 кг   Олія соняшникова
0,100 кг   Вода
0,100 кг   Яйця

Крем

0,100 кг   Ванкрем
0,200 кг   Вода
0,100 кг   Ганаш Чоко Вайт
0,100 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Покриття

0,150 кг   Ганаш Чоко Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
  • Відсадити на листи та випекти.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: 180°C.
  • Тривалість випікання: 25-28 хв.

Крем:

  • Ванкрем змішати з водою.
  • Додати Ганаш Чоко Вайт (попередньо розігрітий до t 40-45°C) у заварний крем.
  • Вершки збити на високій швидкості, поступово додати заварний крем з Ганашем Чоко Вайт, перемішати до однорідної, стійкої консистенції.

Покриття:

  • Ганаш Чоко Вайт розтопити до температури 40-45°C.
  • Робоча температура покриття 36-40°C.
Профітролі Білий оксамит