Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Солона карамель

Тягуча карамель на основі шоколаду Тринідад є чудовим доповненням до різноманітних десертів: тістечок, печива, чізкейків, тортів та млинців.

Тарт Тірамісу

Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.

Тістечко Фісташка-лимон

Класичне поєднання фісташки та малини з освіжаючими нотками лимону.

Тістечко Янтарне яблуко

Комбінація різних текстур: хрусткої та ніжної бісквітної з прошарком фруктового яблучного наповнення та крем-сиру.

Тістечко Маракуйя

Мусове тістечко з пюре маракуї, з екзотичним ароматом.

Тістечко Романтичний кокос

Поєднання кокосового ганашу, малинового крему з нотками троянди та кокосового бісквіту.

Тістечко Сакура

Це тістечко як цвітіння японської вишні, сакури: ніжне наче хмаринка.

Тістечко Вишневе

Варіація легендарного торта “Монастирська хата”. Неймовірне поєднання пісочного тіста, ніжного крему та легкої вишневої кислинки.

Тістечко Алекс

Мистецтво «каліграфії» по тісту, малюнок "лев".

Тістечко Амаретто

Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.

Тістечко Буа Манго

Мангові тістечка-рулетики з ніжною текстурою.

Тістечко Джоконда

Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.