![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Еклер
Еклер
Дуже ніжне, хрустке тістечко.
Тісто
0,100 кг | Еклермікс | |
0,080 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | яєчний порошок | |
0,070 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: відновити яєчний порошок 0,030к г + вода 0,070 кг (t 26-28°C) протягом 10 хв., періодично помішуючи. Перемішати суміш Еклермікс, олію, активований яєчний порошок та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв. Відсадити на листи.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 180°C.Час випікання: 25 хв.
![Еклер](https://www.zeelandia.ua/recipes/tistiechka/ekler/@@images/image-400-809db5d610f101a881cb0726cbb3ee0a.png)