Рецептури Рецептури

Еклер

Легка та хрустка основа для виготовлення витончених десертів. Базова рецептура без заварювання.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,080 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   яєчний порошок
0,070 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Відновити яєчний порошок 0,030к г + вода 0,070 кг (t 26-28°C) протягом 10 хв., періодично помішуючи.
  • Перемішати суміш Еклермікс, олію, активований яєчний порошок та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв.
  • Відсадити на листи.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура 180°C.
  • Час випікання: 25 хв.
Еклер