Рецептури
"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.
Печиво абрикосова нотка
Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.
Пандоро Кампанія 2024
Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.
Паска Сирно-цитрусова
Вишукана сирна паска приємного жовтого кольору, з повітряним ніжним м’якушем та цитрусовим ароматом.
Паска Чоко-Цитрус
Сучасна інтерпретація класичної паски з поліпшеною смако-ароматикою. Волога текстура виробу з цитрусовим ароматом та шоколадними дропсами.
Кексова паска Кокосова
Пухка, соковита, з яскравим смаком кокоса, ванілі та тонким присмаком вершкового масла.
Паска Бісквітна
Легка та ніжна дрібнопориста структура цієї паски на основі бісквітного тіста, оздоблена шоколадною помадкою. Є чудовою альтернативою традиційній пасці.
Ромова Бабка-бріош
Соковита: завдяки просочуванню сиропом на основі Голден Нектар, ароматна: завдяки додаванню прянощів, та неймовірна смачна - ця ромова бабка-бріош з дрібнопористою структурою стане родзинкою вашого асортименту.
Бейгл здобний
Цікавий варіант для сніданку чи перекусу. Цей здобний бублик зазвичай розрізають навпіл і кладуть всередину начинку: м’який сир, вершкове масло, джем.
Булочка з корицею Сіннабон
Ніжні булочки з корицею, вкриті смачною шоколадною глазур’ю. Неможливо встояти перед незрівняним ароматом цієї здоби.
Булочка Веронська з покриттям
Ці маленькі булочки зі смаком ванілі стануть ще смачнішими, якщо вкрити їх шаром глазурі зі смаком банану або ніжним ягідно-йогуртовим смаком.
Кекс Пандоро шоколадний 2024
Культовий зірковий кекс, що поєднує яскравий смак та аромат кави, какао, кориці і ванілі з розкішно-соковитою текстурою м’якушки. Однофазний спосіб приготування.
Крафін Кава-Шоколад
Оригінальний рецепт святкової випічки - мегашоколадний крафін з кавовим смаком та ніжною, характерною для крафіну, структурою.