Рецептури
Булочка Веронська з покриттям

Ці маленькі булочки зі смаком ванілі стануть ще смачнішими, якщо вкрити їх шаром глазурі зі смаком банану або ніжним ягідно-йогуртовим смаком.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Панетон Верона
5,000 кг   Дріжджі пресовані
1,000 кг   Сіль
10,000 кг   Маргарин
10,000 кг   Цукор
10,000 кг   Яйця
35,000 кг   Вода

Наповнювач

40,000 кг   Родзинки

Покриття 1

19,000 кг   Діп банановий

Покриття 2

7,500 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
11,500 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тіста:

  • Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. I-іій швидкості та 6-7 хв. на II-ій швидкості тістоміса.
  • Додати родзинки та домісити 2-3 хв. на першій швидкості.
  • Температура тіста 28-30°С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Поділити тісто на заготовки масою по 80 г.
  • Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 75-80%.


Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура випікання 200-180°С протягом 10-12 хв.
  • Подова піч: температура випікання 220-200°С протягом 12-14 хв.


Покриття 1:

  • Розігріти Діп банановий до 40°C.
  • Покрити вироби (робоча температура 35°C).
  • Декорувати за бажанням.
  • Охолодити.


Покриття 2:

  • Розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною до однорідної маси.
  • Покрити вироби (робоча температура 35°C).
  • Декорувати за бажанням.
  • Охолодити.

Більше

Панетон Верона збільшує водопоглинальну здатність тіста та гарантує хорошу формостійкість та стабільність тістових заготовок.

Булочка Веронська з покриттям