Рецептури
Паска Чоко-Цитрус

Сучасна інтерпретація класичної паски з поліпшеною смако-ароматикою. Волога текстура виробу з цитрусовим ароматом та шоколадними дропсами.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
10,000 кг   Корент Європа
7,000 кг   Дріжджі пресовані
1,000 кг   Сіль
18,000 кг   Цукор
10,000 кг   Голден Нектар
20,000 кг   Олія соняшникова
20,000 кг   Яйця
6,000 кг   Сухе молоко 1,5%
0,100 кг   Ванілін
33,000 кг   Вода

Наповнювач

15,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Покриття

21,000 кг   Сатіна Дарк
12,000 кг   Чоколіна шоколад

Оздоблення

2,000 кг   Шарлі Деко Браун

Спосіб приготування

Тіста:

  • Заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості + 8 хв. на 2-й.
  • Температура тіста 28-30°C.
  • Наповнювач додати в тісто після його замішування та домішати 1 хв. на 1-й шв.
  • Вологість тіста 29,8%.
  • Бродіння тіста: 75 хв.
  • Вага тістових заготовок: 0,410 кг.
  • Кінцеве вистоювання 60-80 хв. при відносній вологості 80% та температурі 38-40°C.


Параметри випікання:

  • Ротаційна піч.
  • Температура випікання 190-170°C.
  • На початку випічки подати пар.
  • Час випікання: 18-22 хв.

Час випікання може змінюватись у залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.


Покриття:

  • Розігріти Сатіну, додати Чоколіну, перемішати до однорідності.
  • Прикрасити дропсами Шарлі Деко Браун.
Паска Чоко-Цитрус