Рецептури
Кексова паска Кокосова

Пухка, соковита, з яскравим смаком кокоса, ванілі та тонким присмаком вершкового масла.

Тісто

1,000 кг   Кватро
0,250 кг   Масло вершкове 82,5%
0,250 кг   Яйця
0,005 кг   Сіль
0,200 кг   Кокосова стружка
0,250 кг   Цукор
0,175 кг   Вода

Покриття

0,360 кг   Сатіна Вайт
0,240 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тіста:
  • Змішати кокосову стружку, цукор і воду (60°C) та залишити накритим на одну - дві години.
  • Змішати яйця, сіль, кокосову начинку та суміш для кексу Кватро з м’яким маргарином протягом 4 хв. на 2-й швидкості з використанням плоского бітера.
  • Вага тіста на одну форму: 200-250 г.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C,
Ротаційна піч: 165°C
Час випікання: 30-35  хв.
Час випікання  може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Покриття:
Розтопити Сатіну Вайт на паровій бані 35-38, додати Чоколіну Вайт, перемішати до однорідності.

Більше

Використання суміші для масляних кексів та пасок Кватро дає можливість отримати вироби із вологим, ніжним та рівномірним дрібнопористим м’якушем, гарного жовтого кольору.

Кексова паска Кокосова