Рецептури
Паска Сирно-цитрусова

Вишукана сирна паска приємного жовтого кольору, з повітряним ніжним м’якушем та цитрусовим ароматом.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Корент Європа
15,000 кг   Цукор
12,000 кг   Голден Нектар
40,000 кг   Сир кисломолочний
7,000 кг   Дріжджі пресовані
10,000 кг   Масло вершкове 82,5%
1,000 кг   Сіль
4,000 кг   Сухе молоко 1,5%
10,000 кг   Яйця
38,000 кг   Вода
0,500 кг   Ванілін

Наповнювач

20,000 кг   Родзинки
10,000 кг   Журавлина

Покриття

17,500 кг   Фондант
17,500 кг   Сатіна Вайт
2,000 кг   Вода

Спосіб приготування

Тіста:

  • Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури, жир додаємо у другій частині замісу (сир бажано використовувати кімнатної температури, та додаємо одразу в заміс).
  • В кінці замісу додати родзинки та журавлину.
  • Температура тіста 27-28°C.
  • Попереднє вистоювання тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Відформувати тістові заготовки та покласти у форми.
  • Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.


Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: 180°C. Час випікання: 18-20 хв.
  • Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.


Покриття:

  • На водяній бані розтопити інгредієнти, згідно рецептури до однорідної маси ( t 45-50°C ).
  • Готові випечені та охолоджені вироби покрити підготовленою глазур`ю з Фонданта та Сатіни Вайт.

Більше

Корент Європа - суміш для здобних виробів із насиченим жовтим м’якушем (завдяки використанню
натурального барвника куркуміну) та цитрусовим ароматом, що збагачує смак виробу, надає йому
оригінальний аромат.

Паска Сирно-цитрусова