Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Печиво Сабле

Хрустке, розсипчасте печиво з карамелізованим шоколадом та легкою малиновою кислинкою від українського шоколатьє Руслана Вичерова. Зазвичай його роблять на свята для того, щоб частувати гостей і робити маленькі солодкі подарунки.

Бісквіт шоколадний

Мега-шоколадний бісквіт з ніжною повітряною текстурою. Можна використовувати як окреме тістечко, так і в якості основи для торту.

Брауні Блонді

Блонді – це ніжне тістечко з білим шоколадом родом з Америки. Солодкий та майже тягучий, з вологою текстурою та присмаком лайму, цей десерт випікається у великих формах, а потім ріжеться на невеликі порціонні прямокутники та прикрашається цукровою пудрою або шматочками фруктів.

Брауні Дарк

Брауні – найулюбленіший десерт поціновувачів шоколаду. Це тістечко з тонкою шкоринкою, вологою серединкою та насиченим шоколадним смаком. Смакує з кавою або молоком, є гарним доповненням святкового столу.

Чіабата Аморе Італія

Хрустка чіабата на заквасці зі спокусливою порою.

Хліб Трипільський

Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.

Багет Житній хрумкіт

Багет житній з великою порою та хрусткою скоринокю на заквасці та заварці.

Золотий Бріош

Бріош з приємним жовтим, золотавим кольором м'якушу з волокнистою текстурою.

Булочки солодові

Житні солодові булочки.

Здоба Шоколадний бум

Волога бріошевська структура м'якішу виробу з шоколадно-горіховою начинкою.

Голландський сирник

Ніжне йогуртово-сирне тістечко.

Сирник Голландський

Тістечко з сирною начинкою.