Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Ломбардійський панетон

Варіація італійського панеттоне з ніжнім, волокнистим, ароматним м’якушем. Глибокий аромат, збагачений цукатами смак та мінімалістичний декор – це те, що робить італійську випічку такою особливою. Безопарний спосіб приготування.

Панетон Італійський 2024

Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.

Брауні Мускат

Брауні з витонченим ароматом кориці, гвоздики та імбиру на молочному шоколаді Тринідад.

Брауні Мілк

Брауні з ніжною вологою текстурою, смаком молочного шоколаду та ірландської кави.

Брауні Тімінда

Чудова комбінація шоколаду з прянощами. Цей брауні стане улюбленим тістечком ваших клієнтів.

Блонді

Блонді - це брауні з білим шоколадом. Солодкий і ніжний, наповнений ароматом ванілі.

Брауні Екстра Дарк

Справжній американський брауні: тістечко з вологою, шоколадною текстурою та ніжною скоринкою.

Донат оксамитовий сезон

Кексовий донат з нотками ірландської кави, покритий помадкою зі смаком солоної карамелі.

Донат ванільний берег

Кексовий донат з ванільними нотками, покритий білим шоколадом.

Донат Чоко бомб

Кексовий донат з соковитою структурою та приємним смаком чорного шоколаду, покритий шоколадно-фундучною помадкою.

Донат мускатний

Кексовий донат з пряними нотками, покритий молочним шоколадом.

Донат цитрусовий

Кексовий донат з лимонними нотками, покритий білим шоколадом.