Рецептури
"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.
Ломбардійський панетон
Варіація італійського панеттоне з ніжнім, волокнистим, ароматним м’якушем. Глибокий аромат, збагачений цукатами смак та мінімалістичний декор – це те, що робить італійську випічку такою особливою. Безопарний спосіб приготування.
Панетон Італійський 2024
Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.
Брауні Мускат
Брауні з витонченим ароматом кориці, гвоздики та імбиру на молочному шоколаді Тринідад.
Брауні Мілк
Брауні з ніжною вологою текстурою, смаком молочного шоколаду та ірландської кави.
Брауні Тімінда
Чудова комбінація шоколаду з прянощами. Цей брауні стане улюбленим тістечком ваших клієнтів.
Блонді
Блонді - це брауні з білим шоколадом. Солодкий і ніжний, наповнений ароматом ванілі.
Брауні Екстра Дарк
Справжній американський брауні: тістечко з вологою, шоколадною текстурою та ніжною скоринкою.
Донат оксамитовий сезон
Кексовий донат з нотками ірландської кави, покритий помадкою зі смаком солоної карамелі.
Донат ванільний берег
Кексовий донат з ванільними нотками, покритий білим шоколадом.
Донат Чоко бомб
Кексовий донат з соковитою структурою та приємним смаком чорного шоколаду, покритий шоколадно-фундучною помадкою.
Донат мускатний
Кексовий донат з пряними нотками, покритий молочним шоколадом.
Донат цитрусовий
Кексовий донат з лимонними нотками, покритий білим шоколадом.