Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Бісквітні Тако

Смачні мексиканські тако ("конвертики") з ніжним ванільним крем-сиром та малиновою начинкою.

Тістечко Вишневе

Варіація легендарного торта “Монастирська хата”. Неймовірне поєднання пісочного тіста, ніжного крему та легкої вишневої кислинки.

Козонак з мигдалевою начинкою

Козонак або коса - традиційний Великодній виріб у Східній Європі. Ніжний на дотик та надзвичайно смачний.

Папушник Чоко

Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового тіста з шоколадним смаком та шоколадними дропсами.

Булка Фінська

Ароматний багатозерновий житній хліб на заварці. Завдяки використанню ЛЕКВАРу, хліб добре зберігає свої властивості та набуває самобутньої смакоароматики.

Папушник Гастрономічний

Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового тіста з гастрономічною начинкою. Справжній смаколик!

Хліб Баварський

Житньо-пшеничний заварний хліб збагачений зерновим наповненням.

Хліб Альпійський

Пшенично-житній заварний хліб збагачений багатозеровим наповненням.

Хліб картопляний Селянський

Смачний, ароматний, довго зберігає свіжість та соковитість.

Хліб Скандинавський

Хліб із соковитим пористим м'якушем, наповнений насінням льону та соняшнику.

Батон Фермерський

Дуже простий у приготуванні батон з класичною дрібною порою та ніжним вологим еластичним м’якушем.

Хліб Авена

Неймовірно смачний хліб на гарбузово-морквяному смузі та вівсяних пластівцях.