Рецептури Рецептури

Паска Бісквітна

Легка та ніжна дрібнопориста структура цієї паски на основі бісквітного тіста, оздоблена шоколадною помадкою. Є чудовою альтернативою традиційній пасці.

Тісто

3,300 кг   Борошно пшеничне в/г
3,800 кг   Цукор
1,700 кг   Маргарин
3,800 кг   Яйця
1,300 кг   Біска Мульті Бейс
1,250 кг   Вода

Оздоблення

2,550 кг   Сатіна Дарк
1,950 кг   Чоколіна шоколад

Спосіб приготування

Тіста:
  • Збивати складові протягом 7хв. на середній швидкості плоским бітером.
  • Розлити по формам.
  • Вага 200-250 г.
Параметри випікання:
  • Температура випікання 170-180°C.
  • Час випікання 30-35 хв.
  • Час випікання  може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Оздоблення:
На водяній бані розтопити інгредієнти, згідно рецептури до однорідної маси ( t 45-50°C ) та покрити вироби.

Більше

  • Використання концентрованої суміші Біска Мульті Бейс забезпечує стабільну якість кондитерських виробів та спрощує процес приготування бісквітів та кексів. 
  • Простий спосіб використання пов’язаний з методом «все в одному», коли всі інгредієнти збиваються разом, що значно економить час приготування.
  • Виріб має рівномірну дрібнопористу структуру, м’якуш еластичний, легко нарізати.

Паска Бісквітна