Рецептури Рецептури

Пандоро Кампанія 2024

Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Панетон Верона
6,000 кг   Дріжджі пресовані
25,000 кг   Цукор
0,700 кг   Сіль
3,000 кг   Голден Нектар
40,000 кг   Масло вершкове 82,5%
55,000 кг   Яйця
10,000 кг   Вода

Начинка

60,000 кг   Чоколіна шоколад

Спосіб приготування

Тіста:
  • Змішати всі  інгредієнти крім масла та лише 100 г цукру.
  • Замісити тісто 4 хв. на першій  швидкості та 6 хв. на другій  швидкості тістоміса.
  • Потім додати масло та місити 4 хв. на другій  швидкості, додати другу половину цукру та домісити 4 хв. на 2-ій швидкості до появи розвиненого клейковинного вікна.
  • Температура тіста 28-30°С.
  • Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення.
  • Поділити тісто на заготовки по 650 г та покласти до спеціальних металевих форм.
  • Кінцева ферментація 120-150 хв. при температурі 36-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пари на початку процесу.
Ротаційна піч: температура 190-170°С протягом 25-27 хв.
Подова піч: температура 190°С протягом 28-30 хв.
Начинки:
Після охолодження вироби начинити Чоколіною по 0,150 кг. Прикрасити за бажанням.

Пандоро Кампанія 2024