Рецептури Рецептури

Печиво абрикосова нотка

Хрустке шоколадне печиво з мигдалевим та абрикосовим наповненням.

Тісто

0,350 кг   борошно пшеничне в/г
0,190 кг   цукрова пудра
0,260 кг   маргарин
0,004 кг   Суміш для печива LS
0,001 кг   ванілін
0,050 кг   Какао порошок DB82

Начинка

0,400 кг   Маропан
0,040 кг   вода
0,010 кг   Какао порошок DB82

Наповнювач

0,050 кг   Фрутбері Абрикос

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси. Розкатати тісто товщиною 4-5 мм. Відштампувати круглі заготовки. За допомогою кондитерського мішка відсадити начинку на основі Маропану. Всередину виробу відсадити Фрутбері Абрикос.

Параметри випікання:

Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.

Печиво абрикосова нотка