Рецептури Рецептури

Торти, рулети

Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.

Блек Рол

Ніжна текстура підкреслює яскравий смак ролу та дарує неймовірні хвилини насолоди.

Торт Бакка Росса

Торт з малиновим кюлі.

Торт Вельвет Чоко

Без глютену. Оксамитовий шоколад, що просто тане в роті.

Торт Фрутті-йогурт

Торт поєднав у собі смак чорного шоколаду та чорної смородини в йогурті.

Торт Людовік д'Бурбон

Торт Людовік д'Бурбон або король сонце, за своєю формою нагадує сонце, яке "сіло" прямо вам на тарілочку. Ніжне фруктове поєднання лимону, манго, ананасу з йогуртовим мусом.

Торт Нефертіті

Поєднання шоколаду з йогуртом, фундука з вишнею.

Торт Антельм

Шоколадно-горіховий торт, який поєднав у собі ніжні шоколадно-трюфельні нотки та горішки: фундук і арахіс.

Абрикосовий Angel food cake

Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-абрикосовою начинкою.

Шоколадний Angel food cake

Американський шоколадний бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-мигдалевою та фруктовою начинкою.

Торт Брауні Делюкс Абрикос

Відомий десерт Брауні у вигляді торту з прошарком абрикосового джему та шоколадним ганашем.

Торт Захер

Оригінальний торт Захер - це австрійська класика, яка захоплює з першого шматочка своїм гармонійним смаком шоколадно-трюфельного тіста та декількох прошарків ніжного абрикосового джему. І все це огорнуте в шоколадну глазур.

Торт Три смаки

Торт продовгуватої форми зі смаком карамелі, шоколаду та йогурту.