Рецептури Рецептури

Торти, рулети

Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.

Абрикосовий Angel food cake

Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-абрикосовою начинкою.

Айріш рол Едогава

Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні зі смаком тирамісу та солоної карамелі.

Айріш рол Йокогама

Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та яблуком.

Айворі рол Нагоя

Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та ягодами чорної смородини.

Айворі рол Окінава

Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирно-банановим мусом.

Бенто-торт Мадам грушка

Ніжний шоколадний бісквіт із соковитою грушевою серцевиною, огорнутий легким крем-мусом та вкритий розкішним шоколадним велюром. Вишуканий десерт у міні-форматі, що поєднує глибину шоколаду й свіжість груші – ідеальний солодкий акцент для особливого моменту.

Бенто-торт Оксамитове серце

Торт має виразний ягідно-вершковий характер із глибоким, емоційним смаком — наче десерт-послання про ніжність і кохання.

Бенто-торт Ранковий сніданок

Бенто-торт «Ранковий сніданок» має дуже свіжий, сонячний і багатошаровий смак — він ніби пробуджує, як перший ковток апельсинового соку вранці. Торт має гармонійне поєднання ніжного бісквіту, вершково-сирного мусу й яскраво-фруктового серця з абрикосу та маракуї.

Блек рол Кіото

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та вишневими нотками.

Блек рол Осака

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та сирного мусу з горіховими нотками.

Блек рол Сібуя

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з йогуртовим мусом з кокосовими нотками.

Блок-кейк "Come to Dubai"

Шоколадно-фісташковий торт з фісташковим кремом та шоколадним ганашем. Чіткий контраст смаків і кольорів робить десерт виразним та сучасним.