

Торти, рулети
Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.
Абрикосовий Angel food cake
Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-абрикосовою начинкою.
Айріш рол Едогава
Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні зі смаком тирамісу та солоної карамелі.
Айріш рол Йокогама
Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та яблуком.
Айворі рол Нагоя
Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та ягодами чорної смородини.
Айворі рол Окінава
Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирно-банановим мусом.
Бенто-торт Мадам грушка
Ніжний шоколадний бісквіт із соковитою грушевою серцевиною, огорнутий легким крем-мусом та вкритий розкішним шоколадним велюром. Вишуканий десерт у міні-форматі, що поєднує глибину шоколаду й свіжість груші – ідеальний солодкий акцент для особливого моменту.
Бенто-торт Оксамитове серце
Торт має виразний ягідно-вершковий характер із глибоким, емоційним смаком — наче десерт-послання про ніжність і кохання.
Бенто-торт Ранковий сніданок
Бенто-торт «Ранковий сніданок» має дуже свіжий, сонячний і багатошаровий смак — він ніби пробуджує, як перший ковток апельсинового соку вранці. Торт має гармонійне поєднання ніжного бісквіту, вершково-сирного мусу й яскраво-фруктового серця з абрикосу та маракуї.
Блек рол Кіото
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та вишневими нотками.
Блек рол Осака
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та сирного мусу з горіховими нотками.
Блек рол Сібуя
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з йогуртовим мусом з кокосовими нотками.
Блок-кейк "Come to Dubai"
Шоколадно-фісташковий торт з фісташковим кремом та шоколадним ганашем. Чіткий контраст смаків і кольорів робить десерт виразним та сучасним.