Рецептури

Торти

Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.

Сортувати за
Торт Нефертіті

Поєднання шоколаду з йогуртом, фундука з чорною смородиною.

Торт Антельм

Шоколадно-горіховий торт, який поєднав у собі ніжні шоколадно-трюфельні нотки та горішки: фундук і арахіс.

Апельсиновий Angel food cake

Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-апельсиновою начинкою.

Шоколадний Angel food cake

Американський шоколадний бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-мигдалевою та фруктовою начинкою.

Торт Брауні Делюкс Абрикос

Відомий десерт Брауні у вигляді торту з прошарком абрикосового джему та шоколадним ганашем.

Торт Захер

Оригінальний торт Захер - це австрійська класика, яка захоплює з першого шматочка своїм гармонійним смаком шоколадно-трюфельного тіста та декількох прошарків ніжного абрикосового джему. І все це огорнуте в шоколадну глазур.

Торт Гранж-Грильяж

Оригінальний та добре збалансований смак торту з зовсім неочікуваним хрустким тонким прошарком грильяжу всередині, який додає оригінальності смаку та новизні подачі виробу.

Торт Три смаки

Торт продовгуватої форми зі смаком карамелі, шоколаду та йогурту.

Торт Карамельно-йогуртовий

Торт на основі карамельного тіста та йогуртового крему.

Торт Модерн

Незвична форма торту захоплює з першого погляду. Нестандартний підхід до формування виробу, який нагадує зріз стовбура дерева, ніжна гра пастельних відтінків прошарування та легкі пір'їнки декору об'єднав у собі торт Модерн.