Рецептури Рецептури

Торт Людовік д'Бурбон

Торт Людовік д'Бурбон або король сонце, за своєю формою нагадує сонце, яке "сіло" прямо вам на тарілочку. Ніжне фруктове поєднання лимону, манго, ананасу з йогуртовим мусом.

Тісто

0,375 кг   Лимонний кекс
0,150 кг   яйця
0,190 кг   маргарин
0,190 кг   борошно пшеничне в/г
0,002 кг   сіль

Наповнювач

0,050 кг   Крем Лайт Манго
0,075 кг   Джеммі Лайт Абрикос

Суфле

0,100 кг   Зеесан Йогурт
0,200 кг   вода
0,050 кг   Крем Лайт Ананас
0,200 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,005 кг   желатин

Глясаж:

0,150 кг   Крем Лайт Ананас
0,005 кг   желатин
0,050 кг   вода
0,001 кг   барвник зелений

Оздоблення

1,000 кг   Палетта Нейтральна
0,400 кг   вода
0,001 кг   барвник жовтий
0,150 кг   персик консервований
0,150 кг   ананас консервований кільцями
0,050 кг   курага

Спосіб приготування

Тісто:

маргарин перемішати плоским бітером з яйцем, додати всі сухі компоненти. Рівномірно розподілити тісто в форми.

Параметри випікання:

випікати при температурі 170°С протягом 12-15 хв.

Наповнювач6

Крем Лайт Манго змішати з Джемі Лайт Абрикос. Готовий наповнювач нанести на пісочний корж.

Суфле:

желатин замочити в холодній воді. Зеесан Йогурт змішати з водою, додати збиті вершки, Крем Лайт Ананас та розтоплений желатин. Готове суфле залити у форму та заморозити.

Глясаж:

желатин замочити в холодній воді. В Крем Лайт Ананас додати барвник та розтоплений желатин. Покрити суфле гляссажем. Готове суфле виложити на пісочний н/ф.

Оздоблення:

Палетту Нейтральну розтопити з водою та додати барвник. В силіконову форму залити ½ желе, додати нарізані шматочками фрукти та залити залишком желе до країв форми. Охолодити протягом 2-3 годин. Желе викласти на готовий виріб (третій ярус на торті).

Більше

Виріб можна сформувати меншим діаметром у формі тістечка.

Торт Людовік д'Бурбон