Рецепти
Торт Людовік д'Бурбон

Торт Людовік д'Бурбон або король сонце, за своєю формою нагадує сонце, яке "сіло" прямо вам на тарілочку. Ніжне фруктове поєднання лимону, манго, ананасу з йогуртовим мусом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,375 кг Лимонний кекс
0,150 кг яйця
0,190 кг маргарин
0,190 кг борошно пшеничне в/г
0,002 кг сіль
Наповнювач
0,050 кг Крем Лайт Манго
0,075 кг Джеммі Лайт Абрикос
Суфле
0,100 кг Зеесан Йогурт
0,200 кг вода
0,050 кг Крем Лайт Ананас
0,200 кг вершки з рослинними жирами 25%
0,005 кг желатин
Глясаж:
0,150 кг Крем Лайт Ананас
0,005 кг желатин
0,050 кг вода
0,001 кг барвник зелений
Оздоблення
1,000 кг Палетта Нейтральна
0,400 кг вода
0,001 кг барвник жовтий
0,150 кг персик консервований
0,150 кг ананас консервований кільцями
0,050 кг курага

Спосіб приготування

    Тісто:

    маргарин перемішати плоским бітером з яйцем, додати всі сухі компоненти. Рівномірно розподілити тісто в форми.

    Параметри випікання:

    випікати при температурі 170°С протягом 12-15 хв.

    Наповнювач6

    Крем Лайт Манго змішати з Джемі Лайт Абрикос. Готовий наповнювач нанести на пісочний корж.

    Суфле:

    желатин замочити в холодній воді. Зеесан Йогурт змішати з водою, додати збиті вершки, Крем Лайт Ананас та розтоплений желатин. Готове суфле залити у форму та заморозити.

    Глясаж:

    желатин замочити в холодній воді. В Крем Лайт Ананас додати барвник та розтоплений желатин. Покрити суфле гляссажем. Готове суфле виложити на пісочний н/ф.

    Оздоблення:

    Палетту Нейтральну розтопити з водою та додати барвник. В силіконову форму залити ½ желе, додати нарізані шматочками фрукти та залити залишком желе до країв форми. Охолодити протягом 2-3 годин. Желе викласти на готовий виріб (третій ярус на торті).

Більше

Виріб можна сформувати меншим діаметром у формі тістечка.

Торт Людовік д'Бурбон