Торт Глозей Айворі
Торт Глозей Айворі
Ванільний торт з прошарками з чорносмородинового кюлі та начинкою з фундуком, щедро вкритий шаром шоколадної глазурі.
Тісто
0,500 кг | Айворі Вельвет | |
0,210 кг | Яйця | |
0,200 кг | Олія соняшникова | |
0,115 кг | Вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Браун |
Наповнювач 1
0,200 кг | Чорна смородина морожена | |
0,050 кг | Цукор | |
0,010 кг | Сафтія |
Наповнювач 2
0,360 кг | Чоколіна Фундук |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Дарк | |
0,060 кг | Олія соняшникова |
Декор
0,050 кг | Сатіна Дарк | |
0,010 кг | Олія соняшникова | |
0,040 кг | Арахіс бланшований |
Спосіб приготування
Тісто:
- Збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості, використовуючи плоский бітер.
- Додати Шарлі Деко Браун та перемішати.
- Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.
Начинка:
- Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини.
- Масу довести до кипіння.
- Перед використанням охолодити.
Покриття:
Сатіну Дарк розтопити до температури 36-38°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу:
- Кексові напівфабрикати розрізати навпіл.
- Нижній корж покрити наповнювачем з чорної смородини, накрити другим коржем та покрити начинкою Чоколіна Фундук.
- Закрити торт третім коржем.
- Поверхню та боки прогрунтувати тонким шаром начинки Чоколіна Фундук.
- На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк.
- Боки та поверхню торту оздобити Сатіна Дарк з олією та горіхом.