Рецептури Рецептури

Торт Глозей Айворі

Ванільний торт з прошарками з чорносмородинового кюлі та начинкою з фундуком, щедро вкритий шаром шоколадної глазурі.

Тісто

0,500 кг   Айворі Вельвет
0,210 кг   Яйця
0,200 кг   Олія соняшникова
0,115 кг   Вода
0,100 кг   Шарлі Деко Браун

Наповнювач 1

0,200 кг   Чорна смородина морожена
0,050 кг   Цукор
0,010 кг   Сафтія

Наповнювач 2

0,360 кг   Чоколіна Фундук

Покриття

0,300 кг   Сатіна Дарк
0,060 кг   Олія соняшникова

Декор

0,050 кг   Сатіна Дарк
0,010 кг   Олія соняшникова
0,040 кг   Арахіс бланшований

Спосіб приготування

Тісто:

  • Збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості, використовуючи плоский бітер.
  • Додати Шарлі Деко Браун та перемішати.
  • Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.

Начинка:

  • Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини.
  • Масу довести до кипіння.
  • Перед використанням охолодити.

Покриття:

Сатіну Дарк розтопити до температури 36-38°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу:

  • Кексові напівфабрикати розрізати навпіл.
  • Нижній корж покрити наповнювачем з чорної смородини, накрити другим коржем та покрити начинкою Чоколіна Фундук.
  • Закрити торт третім коржем.
  • Поверхню та боки прогрунтувати тонким шаром начинки Чоколіна Фундук.
  • На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк.
  • Боки та поверхню торту оздобити Сатіна Дарк з олією та горіхом.
Торт Глозей Айворі