Рецептури Рецептури

Торти, рулети

Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.

Рулет Харікейн Айворі Блек

Краса, що заворожує погляд як давньокитайське мистецтво каліграфії.

Рулет Харікейн Блек Айріш

Краса, що заворожує погляд як давньокитайське мистецтво каліграфії.

Рулет Харікейн Блек Айворі

Краса, що заворожує погляд як давньокитайське мистецтво каліграфії.

Шарлот Айріш Чері

Неймовірний смак та аромат вишуканого десерту зі смаком ірландського ніжного вершкового крему.

Шоколадний Angel food cake

Американський шоколадний бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-мигдалевою та фруктовою начинкою.

Торт Абрикос-Маракуйя

Неймовірне поєднання фруктового кюлі, крем-сиру, ніжного фісташкового кексу та шоколадно-фісташкового крустилану.

Торт Абрикосовий

Соковиті бісквіти з ніжним абрикосовим мусом, ароматне абрикосове конфі та сирний мус з білим шоколадом.

Торт Айріш горіховий

Торт з тривалим терміном придатності.

Торт Айріш з чорносливом

Торт з тривалим терміном придатності.

Торт Айворі з курагою

Торт з тривалим терміном придатності.

Торт Антельм

Шоколадно-горіховий торт, який поєднав у собі ніжні шоколадно-трюфельні нотки та горішки: фундук і арахіс.

Торт Бакка Росса

Торт з малиновим кюлі.