Рецептури

Торти, рулети

Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.

Сортувати за
1 2 3 4
Торт Солона карамель

Це ідеальний вибір любителів класичних смаків з ванільними нотами та чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру кексу та прошарування солоної карамелі.

Торт Джапан кейк

Ніжний смак та аромат з ванільними та полуничними нотами торту Джапан кейк. Це чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру.

Блек Рол

Ніжна текстура підкреслює яскравий смак ролу та дарує неймовірні хвилини насолоди.

Торт Хрустіан

Ніжний аромат ванілі, витончена текстура та горіхово-карамельне вкраплення.

Торт Бакка Росса

Торт з малиновим кюлі.

Торт Вельвет Чоко

Без глютену. Оксамитовий шоколад, що просто тане в роті.

Торт Фрутті-йогурт

Торт поєднав у собі смак чорного шоколаду та чорної смородини в йогурті.

Торт Людовік д'Бурбон

Торт Людовік д'Бурбон або король сонце, за своєю формою нагадує сонце, яке "сіло" прямо вам на тарілочку. Ніжне фруктове поєднання лимону, манго, ананасу з йогуртовим мусом.

Торт Нефертіті

Поєднання шоколаду з йогуртом, фундука з вишнею.

Торт Антельм

Шоколадно-горіховий торт, який поєднав у собі ніжні шоколадно-трюфельні нотки та горішки: фундук і арахіс.

Абрикосовий Angel food cake

Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-абрикосовою начинкою.

Шоколадний Angel food cake

Американський шоколадний бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-мигдалевою та фруктовою начинкою.

1 2 3 4