Рецептури Рецептури

Торт Літній дощ

Світлий бісквіт з класичним вишуканим ароматом з ванільними нотами у поєднанні з фруктовим компоте з лісових ягід та ніжне крем-брюле, вкрите глясажем.

Тісто

0,112 кг   Айворі Вельвет
0,170 кг   яйця
0,034 кг   олія соняшникова
0,027 кг   вода
0,009 кг   Квік 96

Компоте

0,140 кг   Фрутбері Лісова ягода
0,030 кг   вода
0,005 кг   желатин

Крем-брюле

0,023 кг   жовтки
0,044 кг   молоко пастеризоване
0,092 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,030 кг   цукор
0,010 кг   ванільний цукор
0,002 кг   желатин
0,011 кг   вода

Мус

0,250 кг   Фрутбері Лісова ягода
0,500 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,187 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,082 кг   вода
0,014 кг   желатин

Глясаж

0,480 кг   Мірор Білий
0,012 кг   желатин
0,100 кг   вода
0,006 кг   барвник сухий "Сливовий джем"

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто у дві форми діаметром 18 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Компоте: Фрутбері Лісова ягода пробити блендером, змішати з водою та довести до кипіння. Додати замочений желатин, розмішати та вилити у форму, заморозити.

Крем-брюле: жовтки перетерти з цукром, розмішати молоко з  вершками і довести до кипіння. Додати замочений желатин та перемішати. Готову масу вилити в форму d15 см та заморозити.

Мус: вершки збити до м'яких піків, Чоколіну Вайт шоколад розігріти до t 40°С, Фрутбері Лісова ягода пробити блендером. Всі інгредієнти змішати, додати розтоплений желатин та збити до однорідної консистенції.

Глясаж: замочений желатин розтопити та з'єднати з Мірор Вайт та барвником.

Формування виробу: на дно форми викласти частину мусу, потім компоте з крем-брюле та другу частину мусу. Покласти бісквіт та заморозити. Заморожений виріб покрити глясажем та декорувати.

Торт Літній дощ