Рецептури Рецептури

Торт яблучний Апфельмус

Ніжний бісквіт з нотками мигдалю, з яблучно-вершковим кремом у поєднанні з кленовим сиропом та білим покриттям у вафельній крихті, ніжним наче хмаринки.

Тісто

0,055 кг   Біска Мульті Бейс
0,100 кг   вода
0,300 кг   яйця
0,210 кг   цукор
0,300 кг   Маропан
0,160 кг   борошно пшеничне в/г
0,020 кг   Квік 96

Крем

0,250 кг   Ванкрем
0,450 кг   вода
0,050 кг   молоко згущене з цукром
0,400 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,500 кг   Фрутбері Яблуко
0,400 кг   Начинка з кленовим сиропом

Покриття

0,150 кг   Мірор Білий
0,030 кг   вафельна крихта

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити в міксері вінчиком 5-7 хв. на високій швидкості. Розділити тісто на 12 коржів діаметром 20 см.

Параметри випікання:

Випікати 5-7 хв. при температурі 180-200°C.

Крем: заварний крем змішати з водою та згущеним молоком, настояти 10 хв.,  додати Фрутбері Яблуко та Начинку з кленовим сиропом. Збити вершки та об`єднати обидві маси в однорідний крем.

Формування виробу: на один торт використувати 6 коржів. Перекладати між коржами по 0,180 г крему, рівномірно розподіляючи. Верх та боки покрити тонким шаром залишком крему (0,100 г). Охолодити торт у холодильнику 2-3 години. За можливістю краще використати заморозку на 1-2 год. Верх торта покрити Мірор Білий. Боки обсипати вафельною крихтою або декорувати за власним бажанням. 

Торт яблучний Апфельмус