Рецептури Рецептури

Торт Фрутті-йогурт

Торт поєднав у собі смак чорного шоколаду та чорної смородини в йогурті.

Тісто 1

0,120 кг   Шоколадний кекс
0,060 кг   яйця
0,060 кг   олія соняшникова

Тісто 2

0,200 кг   Кекс маковий
0,090 кг   яйця
0,090 кг   олія соняшникова

Наповнювач

0,140 кг   Джеммі Лайт Вишня

Мус

0,175 кг   Зеесан Йогурт
0,350 кг   вода
0,350 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,100 кг   Мірор Білий
0,020 кг   Джеммі Лайт Вишня

Спосіб приготування

Тісто 1:

Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. Викласти у форму діаметром 18 см.

Тісто 2:

Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. Викласти у форму діаметром 16 см.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180-190°С протягом 15-18 хв.

Мус:

Змішати Зеесан Йогурт з водою. Додати збиті вершки та обережно перемішати.

Формування торту:

В форму діаметром 18 см. викласти шоколадний бісквіт, нанести Джеммі Лайт Вишня та накрити маковим бісквітом. Відсадити з кондитерського мішка йогуртовий мус та заповнити ним форму.
Після охолодження готові н/ф покрити Мірором Білим та Джеммі Лайт Вишня, Поверхню прикрасити декором з шоколаду. 

Торт Фрутті-йогурт