Рецепти
Торт Фрутті-йогурт

Торт поєднав у собі смак чорного шоколаду та чорної смородини в йогурті.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,120 кг Шоколадний кекс
0,060 кг яйця
0,060 кг олія соняшникова
Тісто 2
0,200 кг Кекс маковий
0,090 кг яйця
0,090 кг олія соняшникова
Наповнювач
0,140 кг Джеммі Лайт Вишня
Мус
0,175 кг Зеесан Йогурт
0,350 кг вода
0,350 кг вершки з рослинними жирами 25%
Покриття
0,100 кг Мірор Білий
0,020 кг Джеммі Лайт Вишня

Спосіб приготування

    Тісто 1:

    Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. Викласти у форму діаметром 18 см.

    Тісто 2:

    Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. Викласти у форму діаметром 16 см.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 180-190°С протягом 15-18 хв.

    Мус:

    Змішати Зеесан Йогурт з водою. Додати збиті вершки та обережно перемішати.

    Формування торту:

    В форму діаметром 18 см. викласти шоколадний бісквіт, нанести Джеммі Лайт Вишня та накрити маковим бісквітом. Відсадити з кондитерського мішка йогуртовий мус та заповнити ним форму.
    Після охолодження готові н/ф покрити Мірором Білим та Джеммі Лайт Вишня, Поверхню прикрасити декором з шоколаду. 

Торт Фрутті-йогурт