Рецептури Рецептури

Торт Фісташка крем-сир

Яскравий торт, який поєднав у собі багатство смаку: фісташкового бісквіту та ніжного крем-сиру.

Тісто

0,500 кг   Кекс Фісташковий
0,210 кг   яйця
0,180 кг   олія соняшникова
0,050 кг   вода

Крем

0,390 кг   крем-сир
0,130 кг   цукрова пудра
0,390 кг   Крем Патіссері несолодкі

Декор

0,010 кг   фісташка

Спосіб приготування

Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. Вилити тісто в дві форми діаметром 20 см (по 0,450 кг) та випікати.

Параметри випікання:

Подова піч: температура 180°C.

Ротаційна піч: температура 175°C.

Тривалість випікання: 25-30 хв. взалежності від маси тістової заготовки.

Крем: крем-сир змішати з цукровою пудрою, додати вершки та збити на високій швидкості до однорідної, стійкої консистенції.

Формування виробу: випечений бісквіт розрізати на чотири коржі. Зрізати нерівну поверхню коржів та зробити з обрізків крихту. Кремом прошарувати коржі, поверхню та бік торту. Поверхню та бік торту обсипати крихтою з фісташкового н/ф. Оздобити торт подрібненим горіхом фісташки та шматочками фістакового н/ф.

Торт Фісташка крем-сир