Рецептури Рецептури

Торт Карамельно-йогуртовий

Торт на основі карамельного тіста та йогуртового крему.

Тісто

0,084 кг   маргарин
0,120 кг   яйця
0,270 кг   борошно пшеничне в/г
0,270 кг   цукор
0,132 кг   Кукімікс Американо Карамель

Крем

0,350 кг   Крем Лайт Йогурт
0,350 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Спосіб приготування

Тісто:

З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.

Крем:

Змішати Крем Лайт Йогурт зі збитими вершками та ретельно перемішати.
Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (4 н/ф Пісочний Американо Карамель).

Торт Карамельно-йогуртовий