Рецептури Рецептури

Торт Макове поле

Ніжні бісквіти: ванільний та маковий у поєднанні з вишневою начинкою зі шматочками вишні, вкриті білим шоколадом.

Тісто 1

0,324 кг   яйця
0,248 кг   цукор
0,147 кг   вода
0,296 кг   борошно пшеничне в/г
0,063 кг   Біска Мульті Бейс
0,015 кг   Квік 96

Тісто 2

0,324 кг   яйця
0,200 кг   цукор
0,100 кг   вода
0,250 кг   Макова начинка
0,250 кг   борошно пшеничне в/г
0,063 кг   Біска Мульті Бейс
0,015 кг   Квік 96

Начинка

0,100 кг   Фрутбері Вишня

Покриття

0,590 кг   Чоколіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто 1:

  • Всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості.
  • Викласти тісто у чотири форми діаметром 20 см.

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв.

Тісто 2:

  • Всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості.
  • Викласти тісто у чотири форми діаметром 20 см.

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв.

Покриття:

  • Чоколіну Вайт нагріти на водяній бані до 38-40˚С.

Формування виробу:

  • Охолоджені бісквітні н/ф склеїти між собою Фрутбері Вишня.
  • Поверхню покрити Чоколіною Вайт та декорувати маком та вишнею.
Торт Макове поле