Рецептури Рецептури

Торт Блек Вельвет екстра шоколадний

Екстра-шоколадний торт з тривалим терміном придатності на ніжному вологому бісквіті з шоколадним ганашем.

Тісто

0,500 кг   Блек Вельвет
0,100 кг   олія соняшникова
0,200 кг   яйця
0,200 кг   вода
0,100 кг   Шарлі Деко Дарк

Ганаш

0,350 кг   Тринідад Дарк
0,350 кг   Преста Йогурт

Покриття

0,300 кг   Сатіна Дарк
0,060 кг   олія соняшникова

Декор

0,050 кг   Сатіна Дарк
0,010 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції. Додати Шарлі Деко Дарк та змішати. Викласти тісто у три форми діаметром 18 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

Ганаш: Тринідад Дарк розтопити до температури 36-40ºС, додати в Преста Йогурт.

Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40ºС, додати олію соняшникову.

Формування готового виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою ганашем. Поверхню торту та боки заґрунтувати цим же ганашем. На охолоджений  виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Боки та поверхню торту оздобити (Сатіна Дарк з олією).

Торт Блек Вельвет екстра шоколадний