Рецептури Рецептури

Торт Брауні Делюкс Абрикос

Відомий десерт Брауні у вигляді торту з прошарком абрикосового джему та шоколадним ганашем.

Тісто

0,180 кг   Сатіна Дарк
0,100 кг   олія соняшникова
0,200 кг   яйця
0,200 кг   цукор
0,004 кг   Пекарський порошок
0,075 кг   борошно пшеничне в/г
0,005 кг   Квік 96
0,015 кг   вода
0,075 кг   какао порошок DB82

Начинка

0,250 кг   Джеммі Лайт зі смаком Абрикосу

Ганаш

0,150 кг   Сатіна Дарк
0,040 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,150 кг   Сатіна Дарк
0,075 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Спосіб приготування

Тісто:

  • Розтопити глазур Сатіна Дарк, додати олію та змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості.
  • Викласти тісто в круглу форму діаметром 20 см.

Більше

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: 170°C протягом 40 хв.
  • Подова піч: 180°C протягом 40-45 хв.

Начинка:

  • Після охолодження розрізати тістову заготовку навпіл та перемастити Джеммі Лайт зі смаком Абрикосу.

Ганаш:

  • Довести вершки до кипіння та додати в глазур Сатіна Дарк.
  • Після чого охолодити до 20°C.
  • Нанести ганаш на готовий н/ф та вирівняти поверхню.
  • Охолодити.

Покриття:

  • Довести вершки до кипіння та додати в Сатіну Дарк, після чого перемішати до однорідної маси.
  • Покрити торт.
  • Робоча температура покриття 33-34°C на охолоджений виріб, та 35-37°C якщо покривати заморожений виріб.
Торт Брауні Делюкс Абрикос