

Торт Абрикосовий
Торт Абрикосовий
Соковиті бісквіти з ніжним абрикосовим мусом, ароматне абрикосове конфі та сирний мус з білим шоколадом.
Тісто
0,296 кг | Кекс Йогуртовий | |
0,088 кг | яйця | |
0,088 кг | олія соняшникова | |
0,130 кг | вода |
Абрикосовий мус
0,070 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,075 кг | Фрутбері Абрикос | |
0,004 кг | желатин | |
0,035 кг | вода | |
0,030 кг | крем-сир |
Абрикосове конфі
0,055 кг | Палетта Нейтральна | |
0,055 кг | Фрутбері Абрикос | |
0,041 кг | вода |
Крем
0,340 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,180 кг | Зеесан Сирний | |
0,265 кг | вода | |
0,287 кг | Чоколіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти перемішати на низькій швидкості протягом 4 хв. Тісто розділити на 3 форми d 18 см.
Параметри випікання:
- Випікати 20-22 хв. при температурі 180°C.
Абрикосовий мус:
- Желатин розмішати з водою та покласти в холодильник на 10 хв.
- Потім нагріти до повного його розчинення та з'єднати з Фрутбері Абрикос.
- Додати крем-сир та пробити масу блендером.
- Холодні вершки збити до м'яких піків, з'єднати з абрикосовою масою і розмішати до однорідності.
- Вилити в кільце d 15 см та покласти в холодильник для стабілізації.
Абрикосове конфі:
- Палетту Нейтральну проварити з водою 2-3 хв. до повного її розчинення.
- Потім додати Фрутбері Абрикос та проварити ще 1 хв.
- Вилити в кільце d 16 см.
Крем:
- Чоколіну Вайт розігріти до t 40°С.
- Зеесан Сирний розмішати з водою до повного його розчинення потім змішати зі збитими вершками.
Формування виробу:
- Формувати виріб в такій послідовності: бісквітний н/ф, крем, абрикосовий мус, крем, бісквітний н/ф, крем, бісквітний н/ф, крем, абрикосове конфі, крем, бісквітний н/ф.
- Поверхню та боки покрити кремом та декорувати.
