Рецептури Рецептури

Торт Айворі з курагою

Торт з вологими ванільними коржами та йогуртовим кремом з курагою. Має тривалий термін придатності.

Тісто

0,500 кг   Айворі Вельвет
0,210 кг   Яйця
0,200 кг   Олія соняшникова
0,115 кг   Вода
0,100 кг   Шарлі Деко Браун

Наповнювач

0,150 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Преста зі смаком Йогурту
0,150 кг   Курага

Покриття

0,040 кг   Сатіна Мілк
0,060 кг   Олія соняшникова

Декор

0,040 кг   Сатіна Мілк
0,020 кг   Сатіна Вайт
0,070 кг   Курага

Спосіб приготування

Тісто: збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером. Додати Шарлі Деко Браун та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.

Наповнювач: Сатіну Вайт  розтопити до 40°С на водяній бані. Престу Йогурт змішати з подрібненою курагою та додати в розтоплену кондитерську глазур.

Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Вайт. Поверхню торту оздобити Сатіна Мілк з олією та курагою глазурованою в Сатіна Вайт.

Торт Айворі з курагою