

Торт Айріш горіховий
Торт Айріш горіховий
Найсмачніше поєднання ніжних бісквітних коржів зі смаком ірландської кави з шоколадно-горіховим кремом. Торт має тривалий термін зберігання.
Тісто
0,500 кг | Айріш Вельвет | |
0,210 кг | Яйця | |
0,200 кг | Олія соняшникова | |
0,115 кг | Вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Браун |
Наповнювач
0,250 кг | Сатіна Мілк | |
0,500 кг | Чоколіна Фундук Шоколад |
Покриття
0,040 кг | Сатіна Дарк | |
0,008 кг | Олія соняшникова | |
0,100 кг | Арахіс бланшований |
Спосіб приготування
Тісто:
- Збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості використовуючи плоский бітер.
- Додати Шарлі Деко Браун та змішати.
- Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.
Наповнювач:
- Сатіну Мілк розтопити до 40°С на водяній бані.
- Чоколіну Фундук Шоколад додати в розтоплену кондитерську глазур.
Формування готового виробу:
- Кексові напівфабрикати розрізати навпіл.
- Три коржі склеїти між собою начинкою.
- Поверхню торту та боки покрити цією ж начинкою.
- Боки торту оздобити подрібненим горіхом, а поверхню - Сатіна Дарк з олією.
