Рецепти
Торт Бакка Росса

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,250 кг Москамікс Чоко
0,200 кг яйця
0,040 кг вода
Наповнювач
0,200 кг малина
0,225 кг Палетта Нейтральна
0,050 кг вода
Крем
0,200 кг вода
0,100 кг Зеесан Сирний
0,400 кг Чоколіна
0,300 кг вершки з рослинними жирами 25%
Глясаж
0,200 кг Мірор Карамель
0,100 кг Палетта КолдДжел
0,016 кг желатин
0,160 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Вилити бісквітне тісто в форму d 16 см.

    Параметри випікання:

    подова піч: температура випікання 170-180°С, протягом 25 хв. 

    Наповнювач: свіжозаморожену малину довести до кипіння та перебити блендером. Протерти через сито. Палетту Нейтральну розтопити з водою, додати малинове пюре. Готове кулі залити в форму діаметром 16 см. Охолодити.

    Крем: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати збиті вершки та Чоколіну. Перемішати до однорідної маси.

    Формування виробу:

    бісквіт розрізати на три коржі. Зібрати торт у форму діаметром 16 см в наступнійй послідовності: шоколадний бісквіт, шар шоколадного мусу, шоколадний бісквіт, тонкий шар шоколадного мусу, малиновое кулі, тонкий шар шоколадного мусу, шоколадний бісквіт. Готову заготовку торта вкласти в форму d 20 см та залити шоколадним мусом. Мус повинен покрити заготовку торта повністю. Готовий торт заморозити.

    Глясаж: желатин, замочений у холодній воді, розтопити, потім з'єднати з Мірор Карамель та Палетта КолдДжел. Готовий торт покрити глясажем. Декорувати за бажанням.

Торт Бакка Росса