Рецептури Рецептури

Торт Бакка Росса

Тісто

0,250 кг   Москамікс Чоко
0,200 кг   яйця
0,040 кг   вода

Наповнювач

0,200 кг   малина
0,225 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода

Крем

0,200 кг   вода
0,100 кг   Зеесан Сирний
0,400 кг   Чоколіна шоколад
0,300 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Глясаж

0,200 кг   Мірор Карамель
0,100 кг   Палетта КолдДжел
0,016 кг   желатин
0,160 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Вилити бісквітне тісто в форму d 16 см.

Параметри випікання:

подова піч: температура випікання 170-180°С, протягом 25 хв. 

Наповнювач: свіжозаморожену малину довести до кипіння та перебити блендером. Протерти через сито. Палетту Нейтральну розтопити з водою, додати малинове пюре. Готове кулі залити в форму діаметром 16 см. Охолодити.

Крем: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати збиті вершки та Чоколіну шоколад. Перемішати до однорідної маси.

Формування виробу:

бісквіт розрізати на три коржі. Зібрати торт у форму діаметром 16 см в наступнійй послідовності: шоколадний бісквіт, шар шоколадного мусу, шоколадний бісквіт, тонкий шар шоколадного мусу, малиновое кулі, тонкий шар шоколадного мусу, шоколадний бісквіт. Готову заготовку торта вкласти в форму d 20 см та залити шоколадним мусом. Мус повинен покрити заготовку торта повністю. Готовий торт заморозити.

Глясаж: желатин, замочений у холодній воді, розтопити, потім з'єднати з Мірор Карамель та Палетта КолдДжел. Готовий торт покрити глясажем. Декорувати за бажанням.

Торт Бакка Росса