Рецептури Рецептури

Торт Блек Вельвет з чорною смородиною

Тісто

0,500 кг   Блек Вельвет
0,100 кг   олія соняшникова
0,200 кг   яйця
0,200 кг   вода
0,100 кг   Шарлі Деко Дарк

Наповнювач

0,340 кг   Чорна смородина морожена
0,060 кг   цукор
0,025 кг   Сафтія
0,170 кг   вода
0,340 кг   Сатіна Дарк

Покриття

0,300 кг   Сатіна Дарк
0,060 кг   олія соняшникова

Декор

0,040 кг   Сатіна Дарк
0,010 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера. Додати Шарлі Деко Дарк та перемішати. Викласти тісто у три форму діаметром 18 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C, протягом 25 хв. Охолодити.

Наповнювач: цукор з Сафтією змішати, додати чорну смородину та воду, довести до кіпіння. Охолодити. Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°С, додати начинку з чорноії смородини та перемішати до однорідної консистенції.

Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати на три коржі. Три коржі склеїти між собою наповнювачем з чорної смородини. Поверхню торту та боки заґрунтувати цим же наповнювачем. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Боки та поверхню торту оздобити (Сатіна Дарк з олією).

Торт Блек Вельвет з чорною смородиною